Facebook'ta bizi bulun

19 Nisan 2013 Cuma

Çin'liler insan olamaz..Şu köpekleri katledenlere ne yapmalı..?

Kürk nedir arkadaşım..Yıl 2013 hala kürk ticareti yaşatılıyor,namussuz insanlar bunun üzerinden para kazanıyorlar, birileri buna son vermeli..Youtube ve haber kanallarında gördüğüm vahşetler içimi kanattı.

Çinde kedinin köpeğin yenildiğini duyuyoruz,biliyoruz veyahut görüyoruz.Bir tanıdığım iş gereği çine gitmişti.Döndügünde aç kaldığını söledi.Türk yemekleri yapan yerler olmasına rağmen kokudan girilmiyormuş.Gitmediğimden ayrıntısını bilemiycem tabide hayal edebilirsiniz.

Size Vericeğim linklerdeki videoları duygusal olan,dayanamıyacak olan izlemesin.Diğer izliyenlerin yorumlarını bekliyorum.
  1. Video için tıklayınız.
  2. Video için tıklayınız.
  3. Video için tıklayınız.
Daha neleri var eminim izlemişsinizdir.Ben kendim bile bakamadığım için koymadım buraya..

Biliyor musunuz.? Sokaklardan toplanan bu hayvanlar kürkleri daha dayanıklı olsun diye inanılmaz soğuk odalarda bekletiyorlarmış.Aç susuz günlerce bekledikten sonra derilerini canlı canlı yüzülmekteymiş.Bu nasıl vahşettir.Sölenecek kelime yok.İnsanlıktan çıkmışlar artık.Bu müsade edenlerin,göz yumanların,bunun üzerinden gelir sağlıyanlarında Allah cezalarını verir eminiz.Altta verdiğim link'teki konuyu gözden geçirin ve bu soru aklınıza gelicek, bu bir cinayet değil midir.?

KÖPEKLERLE İNSAN ARASINDAKİ İLİŞKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Çinliler insan değil bunu dünya biliyor, bizim tiskindiğimiz hamam böceklerini yiyen varlıklar bunlar...Daha vs. ne pislikleri var burda yazmakla bitmez.Hep bunlar iman eksikliğinden işte..İyki Türküm ve iyki müslümanım diyorum.İyki Türkiye'de doğmuşum.Diyorumki aklıma okuduğum şu kısım geliyor, Türkiye dünya kürk ihracatının %40'ını karşılıyormuş...

Bizi düşen hayvanları koruma derneklerine destek sağlamak.Sosyal medya ağı sayesinde herkezi bilinçlendirip gözünü açmak ve hiç birşeye seyirci kalmamak.Bir kaç kişiye sesimizi duyurabildiysek iyidir.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum :

Yorum Gönder

 

Copyright © Hayvanlar Alemi Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger